!
2019_Algemeen_basketballavond.jpg
29 september 2019

Basketball Academie Limburg start competitie met zege

Basketball Academie Limburg is de competitie met een overwinning begonnen. Apollo Amsterdam stond zaterdagavond halverwege nog 33-31 voor, maar zag de Limburgers aan de hand van Roel van Overbeek over Apollo heen donderen. Het werd 59-76 voor de Limburgers.

Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball maakte het Zorg en Zekerheid Leiden aardig lastig. De Rotterdammers kwamen  zaterdagavond zeven minuten na rust 10 punten voor (61-51), maar konden uiteindelijk niet voor een stunt zorgen en verloren nip met 79-82.

Heroes Den Bosch trok zondagmiddag in het Kalverdijkje tegen Aris Leeuwarden pas in het vierde kwart definitief aan het langste eind. Het werd 60-85. Zeven spelers hadden een substantiële inbreng in de score. Elijah Wilson was met 17 punten de topscorer in de wedstrijd.

Landskampioen Landstede Hammers won zondagmiddag met 78-92 in Den Helder van de Suns en zo wonnen in de eerste speelronde alle bezoekende teams. Dat was sinds de introductie van de eredivisie pas voor de tweede keer het geval. Er waren dikke dubbele cijfers voor Johson, Dorsey-Walker en Dahlman bij Landstede,

Donar was in de eerste speelronde vrij.

Ga voor het volledige verslag naar www.basketballleague.nl.

Gerelateerde artikelen