!
2019_WBL_Loon Lions_marcheren.jpg
29 februari 2020

Loon Lions ook zeker van deelname aan play-offs

Langzamerhand wordt duidelijk welke vier teams in de play-offs van de Women's Basketball League gaan spelen. Na Sportiff Company Grasshoppers en 4Consult/Binnenland is nu ook nummer drie Loon Lions na de 74-48 zege op Utrecht Cangeroes zaterdagavond zeker van deelname aan de play-offs.

De vier bovenste teams op de ranglijst wonnen zaterdag allemaal hun duels in deze speelronde. Koploper Grasshoppers zegevierde in Haren met 57-72 tegen Keyser Capital Martini Sparks.

Nummer twee 4Consult/Binnenland, dat zich eerder in de week ten koste van Lekdetec.nl plaatste voor de finale van de Basketball Cup, had thuis geen problemen met Jolly Jumpers, de nummer vijf op de ranglijst. Het werd 89-32 voor de thuisploeg.

Dozy BV Den Helder, ook bekerfinalist op 28 maart na het uitschakelen van Jolly Jumpers in de halve finale, boekte een belangrijke 64-38 zege op Lekdetec.nl. De ploeg uit Bemmel, die zesde staat, kan Loon Lions niet meer inhalen en enkel nog het vizier richten op Den Helder, dat vier punten meer heeft en een duel minder gespeeld.

Gerelateerde artikelen