!
De Jonge
28 november 2022

Sluit het jaar af met United Basketball Shooting Camp op 30 december in Bemmel

Door Ronald van Dam

Voor jonge basketballers die 2022 op een leuke en nuttige manier willen afsluiten, wordt op vrijdag 30 december in Bemmel het United Basketball Shooting Camp georganiseerd. De deelnemers werken die dag specifiek aan hun shooting skills en kunnen aansluiten genieten van de BNXT League-wedstrijd tussen Yoast United en Feyenoord Basketball.

De nadruk ligt bij dit Shooting Camp, bedoeld voor de jeugd van 8 t/m 18 jaar (geboren tussen 2004 en 2014), ligt op het verbeteren van aanvallende vaardigheden van de deelnemers, met daarbij de focus op de fundamentals schottechniek en finishen. Vanzelfsprekend zijn samenwerken, plezier maken, trainen en spelen in een veilig sportklimaat de uitgangspunten voor deze dag. Er worden ook wedstrijden gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen.

Het Camp in Sportcentrum De Kooi in Bemmel (tussen Arnhem en Nijmegen) begint om 10.00 uur, duurt tot 17.00 uur en wordt geleid door Jeroen van Vugt. Hij is hoofdcoach van Lekdetec.nl (Women’s Basketball League), United Academy U22 en assistent-coach van Yoast United. Hij wordt geassisteerd door ervaren coaches van United Basketball en gastcoaches.

De kosten bedragen 75 euro en dat is inclusief een United Basketball Shooting Camp T-shirt, lunch en diner, twee informele activiteiten en een bezoek aan de wedstrijd van Yoast United tegen Feyenoord Rotterdam Basketball om 19.00 uur. Deelnemers mogen hun gezin gratis meenemen. Wie geen gebruik maakt van het diner en bezoek aan de wedstrijd van Yoast United betaalt 65 euro.

Inschrijven kan tot uiterlijk 6 december a.s. Na inschrijving ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van deelname en de betaalinstructie. Na het voldoen van de betaling is je inschrijving definitief. Wie onverhoopt moet annuleren en dat voor 18 december doet, ontvang 75 procent van het bedrag retour. Er is plek voor maximaal zeventig deelnemers. Deelname op volgorde van ontvangen betaling en op basis van ‘vol is vol’.

Voor vragen kun je mailen naar steven@unitedbasketball.nl.

Gerelateerde artikelen